Sekce: Knihovna
Ďábelské toasty
název to poněkud kazí :-), ale dá se to nabídnout i návštěvám a spotřebuje se tím tvrdší chlebaz knihy Rychlé a levné recepty, aneb osvědčené rychlorecepty od Markéty
Ingredience pro 5 osob:
Konzerva Ďábelských toustů
Jedno vejce
Lžíce kečupu
Eidam – kolem 15 dkg
Asi 10 krajíců chleba
Máslo na chleba
Postup:
	Konzervu ďábelských toustů smícháme s  vejcem,
	přidáme kečup,
	do toho nastrouháme najemno sýr – v množství kolik ho ta směs pojme, aby to neteklo a ani nebylo tuhé.
Směs dáme na namazané krajíce chleba (v podstatě si jich nakrájíme tolik, kolik se jich vejde na plech).
Pečeme v troubě vytopené na 230-250°C cca 10 minut až je sýr rozteklý a směs začíná trochu hnědnout a chléb je zespodu trochu opečený.
Ostatní kapitoly z této knihy na tomto webu:
- Omáčka na špagety - náš domácí recept
 - Těstoviny s kysaným zelím
 - Brambory s klobásou (v troubě)
 - Brambory s bramborama
 - Brambory z mikrovlnky
 - Rychlé rizoto se zeleninou
 - Krkovice v bramboráku v troubě
 - Kuře v temnotách (se slaninou a ananasem)
 - Maso ve škrobu na pánvi - 5 variant
 - Vepřové na houbách
 - Krkovice jako minutka
 - Šunko – fleky
 - Francouzské brambory
 - Falešné špízy
 - Ryba s brusinkami
 - Svítek na pekáč - falešné palačinky
 - Nádivka do hrnku
 - Rychlý bramborák
 - Bramborák na plech
 - Plněné žampiony
 - Zapékaná rajčata
 - Zelný štrúdl
 - Pórek zapečený
 - Pečená zelenina v troubě
 - Cukety smažené
 - Cuketa grilovaná
 - Cuketa plněná
 - Dýně Hokaido
 - Australská dýňová polévka (z obyčejné oranžové dýně)
 - Celerové zapečené chlebíčky
 - Rybičky se zakysanou smetanou
 - Chlebová štola
 - Paštele
 - Krabí tyčky
 - Párky v těstě
 - Brokolicová (či květáková) omáčka
 


			




