„Sex je překrásný, ale nestojí za to, abyste pro něj umírali“, říká Tomáš Řehák, lektor mezinárodní křesťanské organizace ACET zabývající se péčí, vzděláváním a školením v oblasti AIDS. Vaše otázky na téma láska, vztahy, sex a AIDS vám bude zodpovídat v internetovém on-line rozhovoru ve čtvrtek 16.8.2007 od 10:00 do 11:00.

Tomáš Řehák (*1958 v Hlinsku) je vedoucím křesťanské organizace ACET ČR zabývající se péčí, vzděláváním a školením v oblasti AIDS. Je ženatý, má manželku Irenku. Spolu mají dva kluky.

Před 16 lety začal navštěvovat několik lidí, kteří měli nevyléčitelná onemocnění. O něco později se seznámil s lidmi, kteří se nakazili virem HIV. Velmi se to dotklo jeho srdce, když si uvědomil, že mnoho lidí bude v budoucnu umírat na onemocnění AIDS. „Proto dnes také chodím po školách a chtěl bych, aby se co nejvíce lidí dozvědělo o této nemoci, aby mladí lidé nemuseli umírat na tuto nemoc."

Tomáš přednášel pro více než 300 tisíc studentů na téma sex, AIDS a vztahy, vyškolil v ČR více než 50 lektorů, několik lektorů na Slovensku. Pořádá semináře v mnoha městech v Rusku, na Ukrajině, Bělorusku, Kazachstanu, Tadžikistanu, kde vyškolil již mnoho set lektorů. Tato práce se pak velmi rychle rozšířila v těchto zemích. Zároveň působí jako kazatel Apoštolské církve.

Více se o organizaci ACET dozvíte na adrese http://acet.cz.


Internetový on-line rozhovor,
do kterého se můžete zapojit i vy,
proběhne ve čtvrtek 16.8. od 10:00 do 11:00.