Milí čtenáři webu www.vira.cz, přinášíme Vám dva z ohlasů, které jsme dostali do naší redakce, a které považujeme za výstižný tip, jak využívat služeb našeho webu.


"Dobrý den,

chci Vám touto cestou velmi poděkovat za umožnění služby rozesílání biblických citátů na každý den z vašeho webu www.vira.cz. Než jsem si tuto službu zavedla, nějak se mi nedostávalo času na rozjímání Písma sv. a ani se mi, popravdě, nechtělo hledat, který z veršů by se zrovna hodil. Mnohdy bylo příčinou také množství času stráveného právě u počítače kvůli jiným záležitostem.

Dnes, díky Vám, mohu říci úplný opak - právě proto, že zasednu k počítači, čekají tu na mě připravená slova Boží a já mám prostor začít právě tímto důležitým "chlebem" pro život. Mohu to jen vřele doporučit i svým přátelům a známým.

Ještě jednou DĚKUJI. A Pán ať žehná Vaší užitečné práci!

S pozdravem

JB" (jméno a mail jsou v redakci)

***


"Dobry den,

chci Vam podekovat za Vasi praci, mozna ani netusite, co způsobuje :o)

Jsem v nelehke zivotni situaci a tak jsem (ve snaze najit odpovedi na nektere otazky a pri hledani pravidel pro dalsi zivot) prosla skoro cely Vas web a zavedla si mimo jine sluzbu citat pro dnesni den. Za 10 dnu se nestalo, ze by se me citat na dany den nejak nedotkl.Az mi to prijde, ze je snad vybirate kvuli me :o) dodavaji mi odvahu pro/pre-zit kazdy den (treba dnesni "nedelejte si starosti" nebo ctvrtek "Pan stal pri me") a taky se nad sebou zamyslet.

Take dekuji za spousty textu, ke kterym bych se bez Vas nedostala. Jmenovite napr. Skritkova pomoc a hlavne spousty textu o manzelstvi, partnerstvi, o vyrovnavani se s krizi a temnotou v zivote. Popis lasky: "laska znamena doufat ve tme v to,co bylo videt na svetle" jsem prijala za svuj.

Jeste jednou dekuji za Vasi praci a preji hodne zdaru a Boziho pozehnani.

VB" (jméno a mail jsou v redakci)
 




Biblický citát na dnešní den

Jednou ze služeb porálu víra.cz
je poskytování biblického citátu na každý den.

Citáty vybíráme z Bognerova liturgického překladu, který se v katolické církvi používá při bohoslužbách. Texty vybíráme z biblických liturgických čtení, která příslušejí na daný den.

Tuto službu poskytujeme ve třech variantách: (klikněte na odkaz pro zobrazení podrobností)

- Zobrazení nahoře na titulní stránce www.vira.cz
- Zasílání na e-mailovou adresu nebo na mobil zdarma
- Zobrazení na vašem webu vložením jednoduchého kódu do vašich stránek

Pokud máte k této službě nějaké připomínky či dotazy, neváhejte nám napsat na adresu spravce@vira.cz.