S radostí vám sdělujeme, že se nám podařilo opět postoupit zase o krok kupředu v inovaci našich stránek. Dnes - 2.5.2013 jsme spustili nový systém modulu Otázky a odpovědi.  Jedná se o zrenovování zastaralého a nevyhovujícího redakčního systému pro Otázky a Odpovědi. Redakční systém této sekce prošel kompletní přestavbou a byl implementován do moderního redakčního systému Víra.cz.

 

Stručně k historii a poslání
Modulu Otázky a Odpovědí (
http://www.vira.cz/otazky)

Již od počátku činnosti webu vira.cz (1998) jsme dostávali mnoho e-mailů od věřících i nevěřících čtenářů s dotazy ohledně víry, života z víry, ale i dotazy z oblasti mezilidských vztahů atd. Lidé s námi tak prostřednictvím mailu (bezplatně) sdílí  své problémy, otázky a nejasnosti.

Předností naší Linky důvěry je fakt, že zodpovídání otázek nemá na starosti jeden člověk s možným úzce vymezeným pohledem, ale široký tým, ve kterém jsou lidé různých profesí a stavů. Za mnoho let provozu Linky důvěry tak máme velmi obsáhlou databázi otázek a odpovědí. Tu se nám v roce 2006 podařilo zhodnotit ve vyvinutí on-line internetového projektu „Otázky a odpovědi“, kde některé obecné dotazy a odpovědi zveřejňujeme.  Výhodou tohoto projektu je, že si tazatel před zadáním ev. dotazu může nejprve pročíst již podobné a zodpovězené otázky. Dotazy i odpovědi před zveřejněním pochopitelně procházejí náležitou redakční úpravou, která je anonymizuje.