Jake Hamilton, Jana Zubajová a Michal Horák zahrají na Vyšehradě!

V Praze už posedmé proběhne křesťanský hudební festival Na Výšinách. Přichystaný je den plný koncertů, přednášek a dalšího programu. Vystoupí mimo jiné Jake Hamilton, Jana Zubajová a známý český písničkář Michal Horák. 

Na Výšinách je multižánrový open-air festival. Má za cíl propojovat lidi napříč denominacemi a nabídnout přátelské a srozumitelné prostředí i pro ty, kteří nikdy v žádné církvi nebyli. Tento rok proběhne festival dne 27. 5. 2023 na Vyšehradě.

Zahraničním hostem bude Jake Hamilton. Rockový zpěvák z Kalifornie, který je zároveň nadšeným evangelistou a aktivistou pro zdravé manželství a mužství. V České republice poprvé vystoupil v roce 2014 a tento rok se sem vrací, aby vystoupil právě na Vyšehradě.

Ze Slovenska přijede zahrát Jana Zubajová, která je známá z kapely Heartbeat nebo z projektu Godzone. Tento rok vydala album Fénix s jejími osobními písněmi. Písně vnímá jako modlitbu a svoje nejnovější album označuje za nejintimnější z její dosavadní tvorby. Některé z nich zahraje přímo na festivalu.

Pozvání přijal také český písničkář Michal Horák. Jeho úspěšné hity ze školního prostředí, jako například Netuším a Je to tak, mají na YouTube několik milionů shlédnutí. Michal vychází z katolického prostředí a na jeho víru se ho na festivalu zeptáme v rozhovoru. 

Z dalších interpretů vystoupí například český chválicí projekt Worship.ko nebo Marbles. Přednášet budou Tomáš Holub, Pavel Hošek a další. Pavel Raus promluví o odpočinku, což je letošním tématem festivalu. Stejně jako je sedmý den dnem odpočinku, tak i sedmý ročník festivalu bude odpočinkový a bude snad příležitostí pro účastníky načerpat. 

Celý festival funguje díky štědrosti malých dárců a sponzorů. Vstupné je tedy zdarma. 

 

Další informace najdete na webu a sociálních sítích. 

www.navysinach.cz

@navysinach