Výsledky soutěže

Vážení čtenáři, správná odpověď na soutěžní otázku: "Co znamená zkratka 3P?"  zní: 

  • Být Kristem Propojeni, Proměněni a Povoláni.

(Propojeni skrze víru v něj, proměněni do jeho charakteru a povoláni ke službě druhým. To vše se děje skrze práci s mladými lidmi a skrze rozvoj jejich charakteru, kreativity a zodpovědnosti.)

Ze správných odpovědí jsme vylosovali tyto výherce, kterým zašleme podrobnější informace emailem:

  1. Natálie Š. z Písařova
  2. Jiří K.
  3. Monika H.
  4. Marie N. z Mokré
  5. Petr B.
  6. Josef V.

Těší nás, že se do soutěže zapojilo hodně účastníků a těší nás, že šesti lidem jsme mohli zajistit vstup na skvělý festival. Těm, co v této soutěži nevyhráli přejeme, aby nadále hledali své osobní cesty, protože dobré a naplněné cesty vpřed nejsou jen o "štěstěně"...

Přejeme Vám vše dobré!

redakce webu vira.cz



Internetový portál Víra.cz ve spolupráci s organizátory festivalu UNITED vyhlašují soutěž o vstupenky na křesťanský multižánrový festival UNITED, který se uskuteční od 23. 8. do 25. 8. 2018 ve Vsetíně.

Pravidla soutěže

Odpovědi na soutěžní otázku zasílejte emailem na adresu spravce@vira.cz

Soutěž začíná ve čtvrtek 7. 6. a končí v neděli 10. 6. 2018 o půlnoci. Ze všech správných odpovědí, které dojdou do uzávěrky soutěžního kola, bude vylosováno 6 výherců. Každý z výherců obdrží 1 vstupenku na festival UNITED, která opravňuje i k využití společného ubytování ve vlastním spacáku. V případě, že z jednoho emailu dorazí více odpovědí, bude vždy počítána první odpověď.

Jména výherců budou zveřejněna v pondělí 11. 6. 2018. O výhře a způsobu převzetí vstupenek budou výherci informováni e-mailem.

Soutěžní otázka

Co znamená zkratka 3P? 

Můžete připsat, zda se plánujete zúčastnit poprvé nebo již jezdíte pravidelně, případně, co Vás na festivalu zaujalo.

(malá nápověda: http://festivalunited.cz/o-festivalu/)