V sobotu 14. října 2006 se v Praze bude konat již 3. ročník benefičního hudebního festivalu VOX.

VOX 006 nabídne průřez tím nejlepším z tvorby hudebníků reflektujících poselství evangelia, v žánrovém rozmezí od spirituálů přes worship, folk, jazz, folkrock, rock až po hiphop. Hudba prezentovaná na Voxu by měla být vyjádřením svobody uměleckého projevu bez hranic konfesí.

V hlavním programu festivalu letos vystoupí skupiny Con brio, VocKap, Bétel, Oboroh, Prorock, Wessani, !On a Richard Čanaky (SK).

Novinkou festivalu je soutěž „Nová tvář“. Komise, složená ze zástupců pořadatelů, médií a hudebníků vybrala ze zaslaných demosnímků tři interprety, kterým bude umožněno na Voxu krátké vystoupení. Hlasováním posluchačů a porotou bude na festivalu určen vítěz soutěže, kterému pořadatelé zajistí jeden nahrávací den ve studiu zdarma.

Pořadateli festivalu jsou Pyramida o.s. a Arcidiecézní centrum pro mládež Praha, hudební vydavatelství ROSA a Městská část Praha 7.

Benefiční výtěžek akce bude věnován na podporu rozvoje chráněného bydlení pro handicapované občany v Praze 7.

Festival se koná v sobotu 14. 10. 2006 od 14 do 22 hodin v kulturním domě Vltavská, Bubenská 1, Praha 7 (metro C – Vltavská).

Bližší informace o rezervaci vstupenek, předplatném a ubytování pro mimopražské účastníky viz www.vox006.signaly.cz, vox@signaly.cz, nebo na telefonních číslech 604 263 799 a 244 910 469.