Už jste někdy zkusili přečíst celou Bibli za rok? Myslíte si, že to není možné? A co alespoň celý Nový zákon za týden?! A co teprve za 24 hodin? Pojďte to zkusit s námi! Zveme vás na ojedinělý projekt Bible24. Jedná se o 24 hodin četby a naslouchání Božímu slovu!

Projekt Bible24 se letos koná ve dnech 10. - 11. 6. u sv. Ludmily na pražských Vinohradech. Kostel je dobře dostupný díky MHD během dne i noci. Četbě bude v pátek předcházet mše sv. v 16:30, kterou bude sloužit pražský biskup Mons. Karel Herbst SDB. Četba bude ukončena v 16 hodin a opět uzavřena mší sv. z vigilie Seslání Ducha svatého v 16:30.Přijít je však možno kdykoliv a na jakkoliv dlouho! I ti, co to mají trošku z ruky, nemusí váhat. Nonstop kavárna a možnost přespání ve spacáku zaručena!

Stále se ještě hledají čtenáři (úryvky jsou rozděleny na 6 - 8 minut, každý je obdrží dopředu, včetně organizačních informací). Zájemci o četbu, ať se nebojí a obrátí se bez váhání na pastorační asistentku Naďu Šindelářovou: NMDS@seznam.cz  

 
Další informace: http://bible24.unas.cz
 
 
V pátek 3. 6. v čase 15 - 16h se bude konat v kostele sv. Ludmily biblická adorace jako příprava Bible24 modlitba za organizátory, účastníky i "náhodné okolojdoucí". Adoraci vedou sestry paulínky.