UNITED

Festival UNITED je křesťanský multižánrový festival. Jeho program tvoří společné ranní a večerní duchovní setkání, koncerty, tématické workshopy, divadelní představení, promítání filmů a sportovní aktivity. K dispozici je poradenská služba a modlitební místnost ke ztišení.

Organizátoři festivalu UNITED spustili aktualizované internetové stránky, na kterých uveřejnili plakát a první informace týkající se letošního ročníku festivalu.

V pořadí 4. ročník hudebního festivalu začne ve Vsetíně ve čtvrtek 21. srpna a potrvá do soboty 23. srpna 2014.

Podtitulem letošního ročníku je heslo "ZNAMENÍ", uvádějí organizátoři na internetových stránkách akce: „Letošní festival UNITED chce ukázat to, že Bůh je nejen mocný stvořitel našeho světa, ale je skutečný a živý. Bůh, který jedná. ZNAMENÍ Jeho moci a Jeho působení nacházíme nejen ve světě a v přírodě kolem nás, ale především v našich životech, v našich příbězích a v našich srdcích.“

Mezi první uveřejněné vystupující patří hlavní řečníci festivalu. Těmi v letošním roce budou Stanislav Bubik, Kateřina Lachmanová, Jiří Unger a Václav Vondrášek.

Z řad hudebníků se představí  australský zpěvák Paul Colman, který vystoupí s českou doprovodnou kapelou. Dále česká formace Forgiven a zpěvák Noah Ellenwood s kapelou.

Festival UNITED je křesťanský multižánrový festival.  Jeho program tvoří společné ranní a večerní duchovní setkání, koncerty, tématické workshopy, divadelní představení, promítání filmů a sportovní aktivity. K dispozici je poradenská služba a modlitební místnost ke ztišení.

Akci v loňském roce navštívilo více než 2800 účastníků. Další lidé mohli na televizní stanici TV Noe sledovat přímé přenosy z ranních a večerních programů. Na 3 festivalových scénách a v posluchárnách celkem vystoupilo na 250 účinkujících z řad kapel, interpretů a řečníků. Zázemí festivalu, které je složené z dobrovolníků, poradního a realizačního týmu, tvořilo na 350 lidí.

Akci pořádá Občanské sdružení DEN – Vsetín ve spolupráci s festivaly CampFest a se vsetínskými církvemi a sbory.

Novinky a informace ohledně příprav festivalu jsou zveřejňovány na webových stránkách, www.festivalunited.cz a na profilu sociální sítě Facebook, www.facebook.com/festivalunited.

Odkazy:

Webové stránky: http://www.festivalunited.cz
Facebook: https://www.facebook.com/festivalunited
Propagační video 2014: http://youtu.be/fj3asPwpBDk
Dokument o festivalu UNITED 2013: http://youtu.be/nk5sK5IbhjQ

 

Videopozvánka na festival UNITED 2014:

Dokument TV Noe o festivalu UNITED 2013:

 

Mediálně spolupracujeme