V sobotu 18.4. od 17.30 hodin se ve Vysokém nad Jizerou v divadle Krakonoš uskuteční druhý ročník hudebního festivalu Spring Fest.

Po zkušenostech z prvního ročníku jsou pořadatelé akce přesvědčeni, že festival svůj účel plní. Springfest je hudební festival, jehož prioritou je informovat mezi sebou lidi zastávající různé postoje k dnešnímu světu. Na akci spolupracují věřící i nevěřící lidé, zejména mládež, a je nabídnuta mediálně, ve školách regionu i na oficiálních plakátových plochách.

Účastníci mohou vidět hudební vystoupení, také promluvu katolického kněze o poselství a hodnotách křesťanství pro současný svět, dále svědectví nevěřícího účastníka o jeho vztahu ke křesťanství. Nebudou chybět zahraniční hosté z Mexika a Japonska, kteří podají informace o náboženství v těchto zemích.

Večer zahájí kapela Run(A)way svým alternative-rockem, Strictly Commercial zahrají vše možné i nemožné, skupina Green Småtroll bude střídat jazz a ska. Dále uslyšíte folkové a rockové písně Šatlavy, white-rockovou kapelu Michael a v pozdní hodině festival zakončí skupina Samhain. Bude připravena světelná show skupiny Ascarya a další doprovodný zábavný program.

Více informací a kompletní program:
Jiří Jína
web: springfest.wz.cz
e-mail: jinaj@seznam.cz
Prezentace na youtube.com
Stránka na signaly.cz: www.signaly.cz/springfest-ii