Je tu jaro a do módy znovu přicházejí květinové vzory. Můžete je vidět na každém rohu. Nechte se proto v časopise inspirovat, jak se obléknout do květin. Několik užitečných rad se vám může hodit.
Lidský organismus, jeho anatomie, funkce, to je jeden obrovský zázrak života. Lékaři a medikové by o tom mohli vyprávět. Ale nemusíme být zrovna studenty medicíny, aby nás zajímalo, proč se s naším tělem děje to či ono a my vlastně ani nevíme proč tomu tak je. Na několik takových proč najdete v časopise odpověď.

Film Avatar vzbudil velkou pozornost a reakce na něj byly jak obdivné, tak i velmi kritické. Může film podobného druhu nést i nějaké užitečné duchovní poselství? Po odpovědích redakce pátrala s otcem Stanisławem Górou, polským knězem.

Komiks je fascinující tím, jak učí své diváky vnímat kreslený příběh filmovým pohledem. Pracuje se změnami perspektivy, najíždí na detaily, text zobrazuje v bublinách a pohyb zpodobňuje nejrůznějšími citoslovci. Tak jako i v literatuře, existují komiksy brakové i umělecké kousky. Pojďte se s některými seznámit.

Harfa je starý hudební nástroj, který dokáže svým ojedinělým zvukem upoutat nejednoho člověka. Mladá harfenistka Kateřina Vyskočilová čtenářkám odhalila její krásu.
V časopise dále najdete soutěže, příběhy či křížovku se soutěží o kosmetiku.