Dubnový časopis IN otevírají aprílové zprávy. Víte třeba, že čokoláda je zdravá na zuby? O rozhovor jsme tentokrát poprosili prince, snowborďáka i rafťáka Jiřího Mádla. Zeptali jsme se ho na jeho hereckou dráhu, spolužáky, sourozence, bulvár i na novou pohádku, kde hraje prince.

V rubrice inkognito řešíme zdravotní nepříjemnosti. Chcete zdravě přibrat a nevíte jak? Nebo vás trápí vypadávání vlasů? Na tyto a další otázky jsme se ptaly v lékařské ordinaci.

V dubnu budeme slavit Velikonoce, při kterých každoročně obnovujeme svůj křestní slib. A právě o křtu je dubnová Duchovní INjekce.
Své zážitky z dvouleté cesty po Africe nám napsali manželé Havelkovi. Celou Afriku prošli skrz naskrz jen s batohem na zádech.

Zažili, viděli a nafotili spoustu pozoruhodností.
V dubnu nepřijdou zkrátka ani milovníci fotorománů. Tentokrát jde o nové spolužáky a o nebezpečné známosti.

Již v minulém čísle jsme představovali něteré hudební styly a v dubnu v tom pokračujeme. Tentokrát se podíváme na metal, ska a hiphop s rapem.

Také nepřehlédněte poslední úkoly do Velké soutěže sv.Pavla.

A největší informace nakonec. 25.dubna bude v Ústí nad Orlicí velké setkání čtenářek a redaktorek časopisu IN! Čeká nás spousta zajímavostí a hlavní host herec Matouš Ruml, který hraje např. v Cambecku a byl moderátorem celostátního setkání mládeže v Táboře.

Více se o setkání dozvíte v dubnovém časopise nebo na stránkách www.in.cz.