Že je měsíc listopad šedivý a nudný? Listopadové číslo časopisu IN! Vás možná vyvede z omylu. Je totiž pestré, zábavné a plné barev. Pojďte se s námi podívat, co jsme si pro vás připravili.

Rozhovor: Kamila Vodochodská

Textilní a oděvní specialistka Kamila Vodochodská se mj. věnuje stylingu a přednáškám na módní témata. Povídali jsme si s ní například o tom, jak najít svůj styl, uspořádat šatník a jak správně nakupovat oblečení, abychom ušetřily a nehromadily doma zbytečné věci. Více najdete na stranách 4 a 5. 

Víra: Kdo je kdo v nebi

V neděli 1. listopadu si připomeneme slavnost Všech svatých. Svatí, to nejsou jen sentimentální sochy v barokních kostelech. Jsou to lidé, kteří žili tak dobře, že se od nich máme co učit, a kteří už došli do cíle – do nebe. Co všechno o nich víte? Otestujte se na straně 8.

Téma: Boříme mýty o kráse

Že jsou blogerky a youtuberky dokonalé, jde jim všechno samo a nikdy nemají špatné dny? Že existuje ideální tvář? Podívali jsme se zblízka na některé mýty. Nechte se překvapit na stranách 16  a 17.   

Kluci: INkognito láska

„Ještě nikdy jsem s nikým nechodila a mám už dost řečí o tom, že ten pravý mě bude mít rád takovou, jaká jsem, protože se zatím neobjevil.“ „Líbí se mi jeden kluk a často na něj myslím, ale někdy k němu cítím odpor a nechuť. Mám ho ráda, nebo ne?“ Řešíte podobné problémy? Podívejte se na stranu 6, kde jsme tyto otázky položili odborníkům. 

Dále v listopadovém čísle najdete:
článek o rozdílech v myšlení dívek a kluků
návody na zajímavé experimenty a vyrábění
inspiraci ze světa slavných
velkou soutěž o dárky pro celou rodinu
...a to ještě není všechno!

Z redakce vám přejeme listopadové dny bez splínu!

Více informací a objednávky časopisu: http://www.info.in.cz/