Poslední měsíc školního roku je tady co nevidět. Jak si zpříjemnit chvíle mezi učením se na písemky a zkoušení? Třeba četbou časopisu IN! Co jsme pro vás připravili tentokrát?

Fotoromán: V dobrém i ve zlém

Skupina spolužáků fotí příběh do školního časopisu. Jaké je však překvapení fotografky Jitky, když večer při procházení snímků najde podivnou fotografii! Fotoromán o věrnosti a pravém přátelství najdete na stranách 11-14.

Víra: Za co jsi vděčná?

Navzdory tomu, že se každý den potýkáme s různými menšími či většími problémy, patříme do skupiny těch šťastnějších lidí na světě. Spoustu věcí však bereme jako samozřejmost a nikdy nás ani nenapadlo za ně cítit vděčnost. Za co všechno můžeme Bohu děkovat? Inspirujte se na straně 10.

Škola: Trénuj paměť!

Blíží se konec školního roku a s ním závěrečné písemky. N straně 20 vám představíme techniky, které ulehčují zapamatování a zvětšují rozsah paměti. Navíc díky nim zapojíte i fantazii.

Vztahy: Trápení s vrstevníky

Na straně 6 vám poradíme, co dělat, když vás ovládne smutná nálada a začnete se uzavírat do sebe. Co dělat, abyste v takovém období neztratili kamarády? Povzbudíme také ty, kdo se cítí ve třídě jako outsideři. 

 

Dále v květovém čísle najdete například:

Rozhovor s Češkou, která žije v Etiopii

Inspiraci do společenství a článek o tom, co to společenství je

Sebepoznávací test

Osmisměrku, soutěže

...a spoustu dalšího!

 

Klidné červnové dny a úspěšné zakončení školního roku

přeje redakce

 

Více informací a objednávky časopisu: http://www.info.in.cz/