Ani zima, ani teplo. Takový bývá březnový začátek jara, k jehož ještě stále brzkým večerům je pro vás připravena trocha kvalitního počtení. Na co se můžete těšit? Třeba na:

Ani zima, ani teplo. Takový bývá březnový začátek jara, k jehož, ještě stále brzkým večerům je pro vás připravena trocha kvalitního počtení. Na co se můžete těšit? Třeba na:

Rozhovor: Lenka Šnajdrová

Administrátorka webové stránky Mozkocvična, ale také zdravotní sestra, vášnivá čtenářka knih a autorka. Lenka Šnajdrová by se jistě dala považovat za renesanční ženu, která v rozhovoru pro IN! vysvětluje proč je důležité myslet, nenechat mozek zlenivět a jak efektivně trénovat paměť.

Aktuálně: Setkání s P/pastýřem

Chcete poznat svého biskupa? Zajeďte se za ním podívat u příležitosti Světového dne mládeže před Květnou nedělí. Kde a kdy přesně se pořádají jednotlivá diecézní setkání se dozvíte na str. 3.

Téma: Milujeme cukr a sůl

Pojídáte během čtení časopisu s oblibou brambůrky? Nebo jste spíš na sladké? Po přečtení několika slano-sladkých faktů se možná vrátíte k mrkvi a ředkvičce.

Příběh: Do spolča na podpatcích

Stalo se vám někdy, že jste se někomu chtěly líbit a tak úplně to nedopadlo? O tom, co jsou ženy schopné podstoupit pro své vysněné idoly se dočtete v březnovém IN story.

Kromě toho se dočtete také: o tom, jak si pěstovat krásné obočí, jestli je možné vytvořit si krásný společenský účes i doma, proč nás pouhá chůze může udržet v kondici, jak pomáhat v rámci roku milosrdenství, jak zvládnout odběr krve a nezhroutit se a mnoho dalšího!

Příjemné čtení v prvním jarním měsíci přeje redakce časopisu IN!

Více informací a objednávky časopisu: http://www.info.in.cz/