Ve dnech 6.-10. července 2016 brněnské výstaviště opět přivítá účastníky charismatické konference, jejíž motto „Před jeho tváří budeme žít“ je inspirováno slovy z knihy proroka Ozeáše.

Již 27. ročník této akce opět organizuje hnutí Katolické charismatické obnovy. Již z názvu hnutí je patrný jeho cíl – znovuobjevení podstaty křesťanství, jejhož základem je osobní vztah k tomu, před jehož tváří žijeme své všední dny. 

Akce se bude stejně jako v předchozích letech konat v pavilonu F na výstavišti BVV a je otevřena všem zájemcům o duchovní život z jakékoliv církve i těm, kdo se necítí být součástí žádné náboženské organizace. 

Program konference každoročně začíná slavnostní bohoslužbou, která se letos z brněnské katedrály přesunula přímo do pavilonu F. Další program již bude obvyklý – skládá se z přednášek, společných modliteb, bohoslužeb a kulturních akcí. Letos jsou kromě divadelních představení zařazeny také dva koncerty duchovní hudby, naopak zachovány zůstávají tradiční biblické tance i posezení u cimbálu s ochutnávkou vína. Pavilon V bude opět kromě stravování vyhrazen pro dětskou konferenci, jíž se mohou zúčastnit děti od 4 let. Rodiče s velmi malými dětmi mohou naslouchat přednáškám v hlavním pavilonu F ve zvláštním sektoru s kobercem. 

Hlavním zahraničním hostem konference je anglický pastor Jeff Scaldwell, který se dříve pohyboval v prostředí obchodu a marketingu. Jeho oblíbeným tématem je Boží otcovské srdce. Spolu manželkou Sylvií, se kterou se rovněž setkáme v rámci jejich společného svědectví, vedou organizaci Fatherˊs House Europe. 

Kromě bohatého programu se letos můžete přijet podívat na nový design pódia, na to, jak hraje divadlo syn Víti Marčíka, i na to, jak P. Tomáši Holubovi sluší biskupská mitra. Nejen z těchto důvodů tedy vyslyšme volání proroka Ozeáše a pojďme, vraťme se opět po roce na brněnské výstaviště – ale především pojďme, vraťme se k Hospodinu. Těšíme se na vás!

Další informace získáte na internetové adrese konference.cho.cz nebo na telefonním čísle 777 087 736.

(Zveřejněno v rámci mediální spolupráce)

Katolická charismatická konference Brno 2016