28. do 30. června 2013 v areálu kláštera Rosa Coeli v Dolních Kounicích: Pozvi své nevěřící nebo hledající přátele, a přijď zahájit prázdniny na Kefasfest 2013!

 

Kefasfest 2013

Festival je otevřen pro všechny, kdo chtějí prožít na pěkném místě první dny prázdnin. Druhý ročník křesťanského festivalu Kefasfest se uskuteční o víkendu od 28. do 30. června 2013 v areálu kláštera Rosa Coeli v Dolních Kounicích.

Festival je prostor pro hudbu, divadlo a kulturu. Pátek večer bude na hlavní scéně patřit divadelnímu Příběhu o Zuzaně, a poté světelnému průvodu z kláštera Rosa Coeli na poutní místo ke kapli svatého Antonína.

V sobotu dopoledne vystoupí scholy a skupiny z farností brněnské diecéze. Ve večerním programu se představí skupiny Win XP, Obzzor, Prague Cello Quartet, Timotej a jako hlavní host skupina Out of Control ze Slovenska.

Kromě hudby můžete vyzkoušet práci na hrnčířském kruhu, obdivovat výtvarné inspirace Jitky Musilové na biblické žalmy, prohlédnout si výstavu kostel365.cz – dvanáct příběhů o kostelích a jejich obnově. Výstava představuje také osud kostela v Dolních Kounicích.

Pokud si budete chtít protáhnout tělo, pak si vyzkoušet plavbu na řece Jihlavě, nebo si zaskákat na trampolíně. Relaxaci můžete zažít i v naší čajovně.

Vstupenky lze zakoupit se slevou v předprodeji do konce května 2013 na internetových stránkách festivalu. Program a více informací na http://www.kefasfest.cz

Pozvi své nevěřící nebo hledající přátele, a přijď zahájit prázdniny na Kefasfest 2013!