Léto nás už opravdu opustilo a my si můžeme užívat nádherného podzimu. Proč je podzim príma se dočtete v úvodníku a citát vás povzbudí na celý měsíc. Takže se nerušeně posaďte a přečtěte si říjnový IN!

Rozhovor: Matouš Venkrbec

Být úspěšným hokejistou a zároveň manželem a otcem, je někdy náročné. Zeptali jsme se jak Bůh vedl jeho život, jak máme užívat svých nadání a proč je dobré žít víru opravdově. Ale to není všechno, co Matouš prozradil, více se dočtete v našem rozhovoru.

Anketa: Co dělat pro lepší náladu?

Škola je v plném proudu a s podzimem nám ubylo mnoho aktivit, které jsme dělali v létě. V naší anketě jsem se zeptali, co dělat, když na nás přijde podzimní splín. Možná vás některé nápady osloví a inspirují.

Duchovní injekce: Modlitba

Jak se správně modlit? Otec Jiří Kaňa, se na tuto nelehkou otázku snaží odpovědět tak, aby každý z nás nalezl tu správnou odpověď a naše cesta za Ježíšem, který nás učí modlit, byla co nejkratší.

Fotoromán: Cestou necestou

Příběh děvčat, která se vydala na pouť na Velehrad provází hned od začátku nepříjemnosti. Počáteční nedorozumění vyvolá hádku, která rozdělí partu na dva tábory. Co se může udát, když se snažíte dát všechno do pořádku, ale vezmete to za špatný konec? 

Inspirace: Kdo nás může inspirovat?

Mnoho lidí vidí problémy kolem sebe, ale je málo těch, kteří s nimi něco dělají. Nemusí vám být 30 ani 50, aby jste dokázali něco změnit. Přečtěte si příběhy dvou mladých lidí, kteří dokázali svým nadšením strhnout své okolí a pomoci bezbranným.

Kromě toho se dočtete také: o tom, jak si zvýraznit barvu vlasů ořechovým listím, zjistíte jak málo stačí k tomu, aby váš pokojíček byl jako ze škatulky. Co vše se dá vyrobit z levandule a také jakou křesťanskou hudbu poslouchat nejen v říjnu.

Příjemné čtení přeje redakce časopisu IN!

Více informací a objednávky časopisu: http://www.info.in.cz/