Ahoj, z redakce vás vítáme u prázdninového IN!

Tak jak jste už zvyklí, prázdninové číslo je vždy něčím jiné. Tentokrát jsme se nechali inspirovat encyklikou papeže Františka Laudato si. A čím je inspirující? Nejen, že otevírá nový pohled církve na svět a stvoření, ale také vybízí k aktivitě. Takže neváhejte, čtěte a měňte svět. :-)

Z encykliky Laudato si

„Tobě buď chvála, Pane,“ zpíval svatý František z Assisi. V tomto krásném chvalozpěvu nám připomínal, že náš společný dům je jako bratr, s nímž sdílíme život, a jako krásná matka, která nás objímá svou náručí: „Ať tě chválí, můj Pane, naše sestra matka země, která nás živí a slouží nám, a rodí rozličné plody s pestrými květy a trávu.“

Ledovce, moře, poušť, vzduch

Životní prostředí je zraněné tím, jak se k němu nezodpovědně chováme. Jak z toho ven? Můžeme i my nějak pomáhat?

Zraněné a slabé sebevědomí

Taky se vám někdy stává, že vaše sebevědomí je na bodu mrazu a možná ještě trochu níž? Nezoufejte, existují pravidla a rady, díky kterým si můžete zdravé sebevědomí postupně vypěstovat.

Výzva pro každého

Čekají na vás, jsou čtyři a každá, kterou se vám podaří splnit, vás posune o něco dál. Těšíte se? :)

Pro výtvarníky

I v létě někdy prší, a to je ten správný čas si doma něco hezkého vytvořit. Jestli to budou sklenice proti nudě, origami nebo vaše vlastní originální hry pro celou rodinu, to už je na vás:).

Dále se můžete těšit třeba na prázdninový kalendář, napínavé příběhy, zvířecí zajímavosti nebo fotosoutěž o atraktivní ceny.

 

Z redakce vám přejeme dobře využitý prázdninový čas.

www.in.cz

www.info.in.cz