Anketa Křišťálová Lupa 2006 - Cena českého Internetu je novou čtenářskou anketou, jejímž cílem je ocenění nejzajímavějších a nejprospěšnějších projektů a služeb českého Internetu. Anketu pořádá zpravodajský server o českém Internetu Lupa.cz ve spolupráci se společností Tiscali.

V anketě budou veřejností vybírány služby a projekty v několika kategoriích. Nominujte nejlepší projekty českého Internetu za rok 2006! Své nominace můžete pro každou kategorii zaslat od 11. do 22. září 2006, a to prostřednictvím nominačního formuláře. Pět nejčastěji nominovaných v každé kategorii poté bude zařazeno do finálního veřejného hlasování, které proběhne od 1. do 31. října 2006 opět na stránkách soutěže.

Společně s anketou bude uspořádána také odborná konference Czech Internet Forum 2006, mapující aktuální stav českého Internetu z různých úhlů pohledu. Své názory zde přednesou a zkonfrontují odborníci z prostředí telekomunikací, poskytovatelů obsahu, státní správy i vědecké oblasti.

Výsledky budou vyhlášeny za přítomnosti zástupců všech nominovaných projektů a dalších čestných hostů 23. listopadu 2006 na slavnostním večeru po skončení odborné konference Czech Internet Forum 2006 a rovněž budou na stránkách serveru Lupa.cz.

Nominujte stránky www.vira.cz (nejspíše) do rubriky "Specializované zpravodajství".