Církevní mateřská škola Srdíčko v Praze - Stodůlkách (Podpěrova 1879/2) pro děti od 2,5 do 6ti let byla zřízena již před 15 lety Arcibiskupstvím pražským. Nachází se uprostřed klidné starší sídlištní zástavby, kousek od Centrálního parku, nedaleko Prokopského údolí a přitom také blízko městské dopravy (metro „B“ Lužiny).

Školka je určena pro děti od 2,5 do 6ti let. Třídy jsou děleny podle věku a starají se o ně zkušené paní učitelky. V současné době docházejí do školky i dvě děti s postižením, kterým pomáhají jejich osobní asistenti.

Děti se učí objevovat svět kolem nás, pěstovat vztahy s druhými a tím nenásilně a radostně také s Bohem. A to nejen v náboženství, či ekologii, ale hlavně v každodenním životě.

V rámci celkového rozvoje dětí samozřejmě také zpíváme, malujeme, cvičíme, učíme se angličtinu a připravujeme se na školu. Plánujeme zařazení prvků Montessori pedagogiky.

Společně pak slavíme důležité dny během roku (Velikonoce, Vánoce, Masopust…), chodíme do divadel, na výlety, navštěvujeme muzea a výstavy.

Máte-li zájem přihlásit do naší školky své dítě, máme ještě několik volných míst.

CMŠ Srdíčko,
Podpěrova 1879/2,
155 00 Praha 5,

tel.: 235 512 181,
251 622 425,

e-mail: cms.srdicko@volny.cz

www.materska-skola.cz/srdicko