Vážení přátelé,
těší nás Váš zájem o zveřejnění Vaší informace na našem webu.

Do naší redakce ale dostáváme stovky nejrůznějších žádostí o zveřejňování informací o koncertech, výstavách, přednáškách, bohoslužbách, představeních, rozhlasových a televizních relacích... Abychom mohli zachovat původní zaměření našeho webu a nezahlcovali naše čtenáře nepřeberným množstvím informací o (mnohdy opravdu kvalitních) akcích, musíme ale bohužel zveřejňování takovýchto informací omezit.

Pokud chcete, abychom na našich webech (www.vira.cz, nebo www.pastorace.cz ) zveřejnili nějakou vaši zprávu, seznamte se, prosíme, s následujícími informacemi:

1/ Text zaslané zprávy musí nějak souviset se zaměřením daného webu.
- www.vira.cz informuje o víře a životě z víry obecněji. O dění lokálního významu informuje jen ve výjimečných případech - web totiž využívají čtenáři z celé republiky a česky rozumějící čtenáři po celém světě.

- www.pastorace.cz poskytuje podklady pro pastorační činnost a duchovní život. O dění lokálního významu informuje rovněž jen v ojedinělých případech.

V případě, že chcete informovat o nějaké akci, kterou pořádáte, obtaťte se na servery informující o pořádaných akcích, na weby místních farností, nebo biskupství...

2/ Text je třeba dodat formou "tiskové zprávy" nebo PR článku.
Text je třeba dodat formou "tiskové zprávy" nebo PR článku se všemi podstatnými náležitostmi, anebo jako krátký a výstižný "článek". Není bohužel v možnostech naší redakce sestavovat zprávy z letáčků, z nedostatečných informací, anebo naopak z velmi obsáhlých materiálů.

3/ K textu doporučujeme dodat fotografie
K textu doporučujeme dodat fotografie event. odkaz na využitelné fotografie na webu (při zachování autorských práv).

4/ Redakce si vyhrazuje právo text nezveřejnit, anebo upravit.


5/ Odkazujte, prosíme, na naše weby
Web www.vira.cz - "Abeceda víry na internetu" je koncipován jako obecný informační zdroj o víře a o životě z víry. Má sloužit i jako doplnění internetových stránek, které informují o dění lokálně působících společností (farností, sborů, charit, společenství atd.). Proto Vás prosíme o umístění odkazu na Váš web. Pro zcela jednoduché umístění můžete využít následující kódy pro bannery a ikonky:

Víra, křesťanství, náboženství
víra

Kód pro vložení do Vašeho webu:

Víra, křesťanství, náboženství
víra


Křesťanství.cz
křesťanství

Kód pro vložení do Vašeho webu:

Křesťanství.cz
křesťanství


Linka důvěry
Linka důvěry

Kód pro vložení do Vašeho webu:

Linka důvěry
Linka důvěry


Pastorace
pastorace

Kód pro vložení do Vašeho webu:

Pastorace
pastorace


Andělé
andělé

Kód pro vložení do Vašeho webu:

Andělé
andělé





Mgr. Ignác Mucha, vedoucí projektu 01.01.2001