Tento měsíc si přečtěte: Jitka Čvančarová povídá o mužích, módě i květinách. Zajímavosti Vánoc – u nás i ve světě, poznáte něco málo z historie i hlubší podstatu nejrůznějších zvyků. Dozvíte se o Vánocích v proměnách staletí. V módním okénku vás naladíme na originální vlnu. Jak strávit silvestr – inspiraci hledejte na našich stránkách. Nevíte, jak začít se zimními sporty – přiblížíme vám lyžování i snowboarding.

V INkognitu se dozvíte, jaké mohou být trable s láskou, a rady, co dělat, když přijdou. Nemysleme jen na sebe - Vánoce v dětském domově. Výborný těstovinový salát s tuňákem na teplo i studeno. Autorský muzikál Jesus Christ Supermlád a osobnost Luďka Strašáka nechť je pro vás tou pravou inspirací. Výherní příběh s podtitulem „Romantika zimního odpoledne“. Vyrobte si vánoční ozdoby – návody, jak na to. Nechybí tradiční trapásky a knižní inspirace. A to nejlepší na konec – vánoční číslo je plné soutěží.
Časopis IN! je možné objednat na adrese objednavky@in.cz, www.in.cz nebo zakoupit v síti prodejen Karmelitánského nakladatelství.